De mooiste schoenen van Veldhoven én omstreken!

AGL D8Sinds 2015 is Zappaz verhuisd naar de Kromstraat 12. In ons nieuwe pand presenteren we onze collectie dames en herenschoenen, tassen en accessoires van de mooiste merken. Elk seizoen zorgen we voor een mix tussen exclusief, toegankelijk, modisch en eigenwijs. En ook elk seizoen zorgen we voor nieuwe merken; om u te verrassen. Kijk eens bij “onze collectie” of loop gewoon ’s binnen. Elke dag ziet u een vertrouwd gezicht. Met elke dag dezelfde, aangename service. Én een kopje, Italiaanse koffie!

Zappaz begon in 2005…

…als winkel voor dames, met schoenen en tassen. 25 tassen om precies te zijn, bijna meer tassen dan schoenen. En voor het idee, nu kopen we 25 tassen per merk, om maar niet over de schoenen te beginnen! De voorbereiding van een nieuw seizoen is daarentegen niets veranderd; nog elk jaar bezoeken we beurzen in Nederland, Duitsland en Italië om inspiratie op te doen. We maken foto’s, maken veel notities, stellen een schema op, vergelijken, wegen af en overleggen veel. En op het einde van ons inkoopseizoen zijn we altijd ápentrots op onze collectie en kunnen bijna niet wachten om de mooie spullen te etaleren in onze winkel.

In de afgelopen 11 jaar zijn we uitgebreid met een herenassortiment. Maar dan wel alleen met herenschoenen die we héél mooi vinden. Dus geklede veterschoenen, vlotte casualschoenen en hippe sneakers. Niet teveel aanbod, maar precies het goede aanbod! Daarnaast zijn we verkocht door sieraden van merken als Mountain Spring en LOTT. Gioielli, heerlijke olieën, balsamico’s en prosecco, rechtstreeks geïmporteerd uit Italië. Eigenlijk alle dingen waar we vrolijk van worden, in één winkel!

Nederlandse merken

We hebben ook veel geleerd, in onze afgelopen elf jaar. Onze eigen, Nederlandse merken verdienen wat extra aandacht. Niet alleen om hun ontzettend fijne pasvorm, maar vooral doordat zij precies maken wat wij willen verkopen en dragen. Floris van Bommel als beste voorbeeld; herenschoenen die nét wat anders zijn als de doorsnee, zonder té opvallend te zijn. Maar wel als allerlekkerste zitten! Onderscheidend vinden we dat. Wednesday Whiskey ook; mooie materialen in fijne kleuren. En dan niet per se dat knalgeel wat we in de bladen zien (daar ziet het er prachtig uit, maar als we zelf zoiets dragen, worden we raar aangekeken) maar een fijne zachtgele tint die bij ons en onze kledingkast past. En Nubikk, onze nieuwste aanwinst, sneakers die toch gekleed zijn, maar wel net een tikje voorlopen op de trends. Genieten toch, die vakmanschap van eigen bodem!