Disclaimer

Modewinkel ZappazZappaz is dé winkel in Veldhoven en omstreken voor uw exclusieve schoenen, tassen en accessoires. Zowel vrouwen als mannen komen naar Zappaz om de nieuwste trends te spotten, een stijlvolle schoen voor een gelegenheid te kopen of om net even iets anders dan anderen te hebben. Naast een uitgebreid assortiment valt Zappaz op door haar aangename service. Het team staat altijd voor u klaar om van passend advies te voorzien.

Het begin van Zappaz

Zappaz is ruim 10 jaar geleden ontstaan uit de vraag van modebewust Veldhoven en omstreken naar een exclusieve schoenenzaak. Zappaz is gelegen aan de Kromstraat in Veldhoven, dit is een link vol leuke boetiekjes en eetgelegenheden. In het voorjaar van 2015 verhuisde Zappaz naar een groter pand in de straat: Kromstraat 12. Niet alleen is de winkel uitgebreid, ook het assortiment is groter geworden. Zappaz verkoopt Voluspa kaarsen; natuurlijke kaarsen in luxe verpakkingen met heerlijke geuren. Er brandt er altijd ééntje bij Zappaz, dus kom gerust eens ruiken!

Italiaanse inspiratie

De inspiratie voor de collectie wordt voornamelijk gehaald uit Milaan. Elk nieuw seizoen wordt begonnen met een bezoek aan Milaan en vanuit daar wordt de collectie zorgvuldig opgebouwd. Maar naast mooie Italiaanse merken verkoopt Zappaz ook graag merken van Nederlandse bodem, met trots. Schoenengenieën als Floris van Bommel en Fred de la Bretonière worden ruim vertegenwoordigd in de collectie van Zappaz. Zappaz brengt al het beste van Italië. Naast schoenen ook heerlijke oliën, olijven, balsamicoazijn, tapenade & wijn. Elke koopavond nodigen we u uit om met ons te proeven tijdens de vrijdagavondborrel!