Harris collectie

Behind the brand: HARRIS, handgemaakt in Italië

Harris Firenze

Handgemaakt

Handgemaakt met oog voor detail, gevestigd in Italië en al 103 jaar ervaring in het vak. Dat zijn de belangrijkste kernwaarden van dit nieuwe Italiaanse merk in onze collectie; Harris. Tijdloze leesten met opvallende combinaties in materiaal en kleur, zonder in of uit de mode te zijn.

De schoenen van Harris worden allemaal met hand gemaakt. Vlakbij Florence, in een klein dorpje, staat enkele fabrieken waar alle vaardigheden in eigen beheer worden uitgevoerd. Van het looien van het leer tot het inpoetsen van de schoenen, alles gebeurd onder het toeziend oog van eigenaar Bruno Famiglietti. Meer dan een eeuw aan kennis en ervaring, zorgt ervoor dat de kwaliteit van schoenen van Harris uitmuntend is.

Pasvorm

Door de lange vetersluiting, 6 rijen, zijn de schoenen van Harris passend voor zowel een smalle als een brede voet. De schoen kan precies naar wens van de voet worden aangetrokken en zorgt daardoor voor een perfecte pasvorm.

Elk paar schoenen is uniek, omdat elk model naar wens en met verschil in alle details samengesteld kan worden. Wij als Zappaz beslissen de kleur van de veters, de samenstelling van de zool, de kleurcombinaties van het leer, enzovoorts enzovoorts. Dat zorgt ervoor dat je zo maar eens één van de weinige bezitters bent van precies dat paar schoenen!

http://www.zappaz.nl/collectie/?voor=8&assortiment=11&merk=60

Harris CognacHarris combi blauwHarris combi snake

Thea van Kemenade
Veldhoven, 14-11-2017

terug naar overzicht